FAQ

1) Jeg vil ikke have min øve-blog til at dukke op i Google…
Der kan være en idé i, at din 23-ting-blog, hvor du øver dig på at bruge forskellige værktøjer ikke dukker op i en Google søgning på dit navn – og det kan nemt undgås:
I Kontrolpanelet på din blog vælger du Settings/Privatliv indstiller du din blog til:

2) Jeg vil gerne deltage i forløbet, men vil slet ikke have en offentlig blog – er det muligt?
– Ja, det er det, du skal bare oprette din blog og i venstremenuen “Settings/Privatliv” vælge ““, og så tilføje dem, der må læse med under (ligeledes i venstremenuen) “brugere”.

3) Jeg kan ikke se pointen med?
Meningen med 23 Ting-kurset er ikke, at man skal bruge alle tingene dag og nat – men at man netop bliver introduceret for en hel masse. Så kan man hen ad vejen finde ud af, hvilke af dem, der er relevante for én selv. Nogle kan du bruge til noget, de andre ting lærer du så, hvad er for nogle – så ved du da hvad folk taler om.
Og det kan så ske, at du 3 måneder senere tænker “Hov, her kan jeg da bruge den, dér fjollede tjeneste, det ville den faktisk være smart til”. Så med andre ord; bare hæng på, og det er helt i orden, ikke at kunne bruge alt til noget 😉

4) Er der en stavekontrol på bloggen?
Ja, WordPress har faktisk en stavekontrol indbygget! Oppe over dit stavekontrolredigeringsvindue er der en stavekontrolknap (ABC) – du skal dog lige fortælle den, at den skal læse dansk, ikke engelsk.

5) Hvor får jeg mere hjælp?
– Spørg dine medkursister, brug hjælpefunktionerne i det du leger med – og så er du også velkommen til at lægge dit spørgsmål som en kommentar her nedenfor, så svarer jeg på det så hurtigt som muligt.

2 tanker om “FAQ”

  1. Hvem kan deltage i 23 ting? Jeg har lige afleveret speciale på Medievidenskab på Københavns Universitet. Jeg synes, at 23 ting er et rigtigt spændende projekt, og jeg ville rigtigt gerne deltage hvis det er muligt. Kan jeg det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *