00: Introduktion

Projektet 23 ting drejer sig ikke bare om at lære 23 nye ting, men også om nye måder at lære på; det handler nemlig om selv at udforske og lege sig til ny viden og nye færdigheder.

Formålet med 23 ting er at inspirere dig til på en sjov måde at:
• udforske og lære de sociale medier at kende
• at blive i stand til at bruge disse teknologier i dit arbejde/studie
• at, alene og i fællesskab, opleve en ny måde at lære på

23 ting er et læringsforløb over 11 uger. Hver uge vil du på denne blog blive præsenteret for et antal udfordringer, som du løser ved at bruge nogle af de IT værktøjer, der omgiver både os alle til hverdag. Når de 11 uger er gået, bevæger du dig velkendt rundt i begreber som blogs, podcast, wikis og Twitter.

Som den allerførste ting, skal du bare kigge dig lidt omkring på denne blog. Derefter skal du installere en ny browser på din computer, Firefox (den er nemlig rigtig god til at integrere alle de nye teknologier, så du ikke skal huske alle mulige webadresser, men bare kan trykke på en knap i din browser i stedet). Du kan hente den her (på dansk selvfølgelig). Du kan også få en hurtig introduktion til din nye browser her.

Har du allerede nu har nogle spørgsmål, så kan du måske finde svaret i denne FAQ, der kan du også tilføje dit spørgsmål som en kommentar.

Så nu er starten gået, fat musen og gør dig klar til at opdage 23 ting – og husk, det er ok at lege på et universitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *